PROSJEKT

TILTAK: Enebolig
STED: Eigersund Kommune
KUNDE: Privat
BRUTTOAREAL: BRA bolig ca. 270M2
PROSJEKTNUMMER: 20150871

VILLA VASVIK

Tomta ligger i Hilmar Henriksens vei som er et nytt byggefelt på Hellvik. Tomta ligger slik at det er mulig å få utsikt mot sjøen fra de øverste etasjene.

Terrenget, utsikten og ønske om å få lune oppholdsplasser ute har vært formgivende for boligens uttrykk, og hvordan boligen er planlagt og utformet innvendig.

Boligen er satt sammen av to volumer som ligger vinkelrett på hverandre.
Mot nordvest ligger et volum i to etasjer som ligger parallelt med adkomstveien.

Vinkelrett på dette ligger et volum som er i tre etasjer, og som i toppetasjen har fri utsikt mot havet.
Taket er skrått på begge volumene.
Rommet mellom de to volumene danner et lunt uteoppholdsareal.

Del

Start typing and press Enter to search