Rehabilitering av kontoret – inspirert av våre reiser til Afrika

Vi har rehabilitert våre egne kontorlokaler, hvor våre prosjekter i Afrika har vært en stor inspirasjonskilde. I kontorlokalet har vi lagt vekt på en kombinasjon av ulike materialer, teksturer og farger, som tre, gummi, murstein, ull m.m. Lokalet er innredet med en kombinasjon av gjenbruk og designmøbler.

Fargepaletten i lokalene er inspirert av den røde jorden i Afrika, hvor terrakottafargene sammen med grønne elementer og planter, er en rød tråd gjennom hele etasjen.

Glassveggene som skiller kontor og fellesrom er dekorert med bilder som er tatt på våre reiser i forbindelse med prosjekter vi har jobbet med i Afrika.

Kontorlokalene strekker seg over hele andreetasje. Det er lagt opp til en kombinasjon av cellekontorer og åpent kontorlandskap. Kontorplassene omkranser to åpne fellesrom for opphold og mingleområder. Her har vi en kaffekrok, shuffelbord og spiseområde.

Det er også lagt opp til to stillekontor, bibliotek og meditasjonsrom, som er felles for alle. Møterommene ligger i hver ende av bygget, og er synlige når man kommer inn i lokalene. I begge rommene har vi hentet frem den synlige mursteinen, som gir en varm rødfarge til rommene og tilfører nye strukturer og materialitet, i kontrast til vegger av gips og spiler av eiketre.

Vi har bygget opp kontorlokalene for å gjenspeile hvem vi er som bedrift og hva vi står for som arkitekter.

Henning Bøe
Daglig leder / Partner


Evy Eftestøl
Partner/Arkitekt MNAL
Master i arkitektur


Ida R. Hansen
Diplomarkitekt

Guro Aanestad
Arkitekt MNAL – Master i arkitektur