Rehabilitering av kontorlokaler

Vi har levert konsept for rehabilitering og innredning av kontorlokaler for leietaker Nordic Bulk som skal oppta hele 4. etasje i Koppholen 23, Sandnes. De ønsker cellekontor, flere møterom, møteplasser, lounge, egen kantine og kjøkken for 50-60 personer.

Lounge og kantine er hovedfokus for rehabilitering. Vi åpner opp hele sonen i senter av etasjen for lysinnslipp fra sør til nord. Her blir det kantine opp til 60 personer og ulike soner med myke sittegrupper.

Vi har en velkomstsone som er inspirert av Nordic Bulks produksjon og knusing av stein. Her ønsker vi å gi et førsteinntrykk av Nordic Bulk. Vi har en kaffestasjon og myk sittegruppe. Vi ønsker en balanse mellom grove steinmaterialer, myke linoleums gulv, fluffy tepper og metall.

Loungeområdet har en stor sofa, fluffy grønt teppe, stoler i tre og skinn, samt små båser som er kledd med kork innvendig for god lysabsorpsjon. Paletten består av varme bruntoner, metall, grov stein og mosefarger.

I kantinen har vi bord i tre, stoler laget av resirkulert plast fra havet, rødt mesh i himling og stålkjøkken. Som soneinndeler har vi gardiner som henger på skinne fra betongen i åpen himling.

Cellekontorene males innvendig og får luftige gardiner i ulike farger som følger en gitt fargepalett. Dette skaper litt mer lunt inntrykk og vi får inn mer varme og farger i kontorene og langs korridorene.

I arbeidsfløyene ved cellekontorene har vi te- kjøkken og kaffestasjon med sofagrupper. Innredningen her består av tre, skogsmotiv på vegg og plantekasser i himling med belysning over sittegruppe.

Cathrine Sunde
Arkitekt – Master i arkitektur

Liv-Kristine Rud
Senior Sivilarkitekt MNAL
Gruppeleder Arkitektur