Silje Tunge
Arkitekt
Telefon: 473 02 493
E-post: silje@stavark.no

Jeg ble teknisk tegner egentlig ut fra tilfeldighet, men hvor jeg alltid har vært glad i tegning, og planlegging av rom. For meg handler arkitektur om godt planlagte bygninger og rom, som er tilpasset omgivelsene og som står seg over tid.

Hvilke prosjekter som jeg har tidligere jobbet med har vært ekstra engasjerende – og hvorfor?
Detaljprosjektering av Sølyst. Dette var mitt første ordentlige BIM prosjekt, hvor det var dyktige sammerbeidspartnere og utfordrende arbeidoppgaver

Konkurranse Solås Skole. Her var det spennende å være med på å planlegge en skole som skulle fungere for både elever, ansatte, besøkende og for arkitekturen. Dette var en ny og spennende erfaring å ha med seg.

Hva er viktig for meg i jobben hos Stav?
For meg er det viktig med gode kvalifiserte kollegaer som danner et bra team, stadig nye utfordringer og varierende arbeidsoppgaver.