Nadire Murat
Ingeniør/Ribr/Rien
Telefon: 405 16 778
E-post: nadire@stavark.no

Hvorfor ble du arkitekt/ingeniør/planlegger/tegner?
Min interesse for realfag og ønsket om en variert arbeidsdag motiverte meg til å velge ingeniørutdanningen. Å bli ingeniør var et naturlig valg for meg.

Hva handler arkitektur om for meg?
For meg innebærer arkitektur og konstruksjon å skape bygninger som er både trygge og funksjonelle. I mitt arbeid legger jeg spesiell vekt på å integrere solide konstruksjonsløsninger som ikke bare oppfyller estetiske og funksjonelle krav, men også sikrer optimal personsikkerhet og energieffektivitet.

Å være en del av Stav-teamet gir meg glede med fantastiske kollegaer. Her åpner det seg muligheter for karrierevekst og læring, og det skaper en mangfoldig og engasjerende arbeidshverdag.