Lars Johannes Brons
Ansvarlig søker/Arkitekt
Telefon: 413 66 330
E-post: lars@stavark.no

Hvorfor ble du arkitekt/ingeniør/planlegger/tegner?
Jeg har alltid vært glad i å skape og lage ting. Som ung var jeg veldig interessert i å tegne og kreere ting som jeg hadde sett på tv. Jeg tegnet alt fra piratskip til drømmehus. Senere rettet interessen seg mot film. Jeg og mine venner kjøpte et videokamera og lagde morsomme filmsnutter sammen. Etter videregående vurderte jeg å forfølge en karriere innen film, men etter å ha vært på et filmsett og sett hvor lite familievennlig et slikt yrke er så la jeg dette fra meg. I 2012 begynte jeg å studere for å bli bygg-ingeniør. Der fant jeg fort ut at jeg likte valgfaget arkitektur best. Denne perioden blusset opp mine glemte kreative sider, og jeg innså at dette var noe jeg gjerne ville jobbe videre med i fremtiden.

Hva handler arkitektur om for deg?
Det gøyeste med arkitektur er å kunne forme noe i hodet for å så se dette komme til live. Jeg setter pris på hele prosessen, fra å skissere ideer på papir, til å digitalisere dem på datamaskinen og til slutt se dem realiseres i virkeligheten.


Hvilke tidligere prosjekter har vært ekstra engasjerende – og hvorfor?
Jeg foretrekker prosjekter med stor frihet til å uttrykke min kreativitet, hvor jeg kan utforske nye metoder.
Et prosjekt jeg likte spesielt godt var å tegne et område med tretopp- hytter. Her hadde jeg for det meste frie tøyler. Dette prosjektet ga meg gleden av å skape.

For meg er det viktig med et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer, og at alle har det bra i et felleskapet hvor vi som lag kan utvikle oss og håndtere utfordringer i felleskap.