Rehabilitering av kontorlokaler

Vi har levert konsept for rehabilitering og innredning av kontorlokaler for leietaker Nordic Bulk som skal oppta hele 4. etasje i Koppholen 23, Sandnes. De ønsker cellekontor, flere møterom, møteplasser, lounge, egen kantine og kjøkken for 50-60 personer. Prosjektet er i konseptfase.

Lounge og kantine er hovedfokus for rehabilitering. Vi åpner opp hele sonen i senter av etasjen for lysinnslipp fra sør til nord. Her blir det kantine opp til 60 personer og ulike soner med myke sittegrupper.

Loungeområdet er noe større og har en stor sjokoladefarget sofa, fluffy grønt teppe, stoler i tre og skinn og små båser som er kledd med kork innvendig for god lydabsorpsjon. Paletten er består av varme bruntoner, metall, grov stein og myke mosefarge.

I kantinen har vi bord i tre, stoler laget av kaffe, rødt mesh i himling og stålkjøkken. Et lite tre får senter-plassering blant kantinebordene. Som soneinndeler har vi gardiner som henger på skinne fra betongen i åpnet himling.

Cellekontorene males innvendig og får luftige gardiner i ulike farger som følger en gitt fargepalett. Dette skaper litt mer lunt inntrykk og vi får inn mer varme og farger i kontorene og langs korridorene.

Møterom kommer i ulike størrelser og for forskjellige funksjoner. Her har vi ett større Board Room, små møterom med rustikke trebord og ett møterom med en mer avslappet atmosfære og sofagruppe.

Palett velkomstsone

Palett kjøkken og kantine

Palett lounge

Vi har en velkomstsone som er inspirert av Nordic Bulks produksjon og knusing av stein. Her ønsker vi å gi et førsteinntrykk av Nordic Bulk. Vi har en kaffestasjon og myk sittegruppe. Vi ønsker en balanse mellom grove steinmaterialer, myke linoleums gulv, fluffy tepper og metall.

Cathrine Sunde
Arkitekt – Master i arkitektur

Liv-Kristine Rud
Senior Sivilarkitekt MNAL
Gruppeleder Arkitektur