Effektivisering og presisjon fra fabrikk til byggeplass

Med vår PreCut-tjeneste, bringer vi presisjon og effektivitet direkte til byggeplassen. Vi eliminerer behovet for tidskrevende måling og kutting av reisverk på stedet ved å levere materialer som er forhåndskutt til perfekte lengder, direkte fra fabrikken.

Vi har opparbeidet seg en solid ekspertise gjennom mange års erfaring med PreCut og produksjon av forhåndskutte materialer. Vi spesialiserer oss i å utarbeide kappfiler som er skreddersydd for stenderverket og trekonstruksjonene i bygget ditt. Våre byggesett, som er nøye tilpasset hvert enkelt prosjekt, leveres klare for montering direkte på byggeplassen. Hvert sett er systematisk pakket og merket, og kommer med en tilpasset tegnings- og monteringsveileder for å sikre en smidig og effektiv monteringsprosess.

Teknologisk fremgangsmåte:

Vi benytter oss av avansert teknologi og er aktive brukere av Building Information Modeling (BIM). I prosjekter hvor det er nødvendig, importerer vi IFC-filer fra andre aktører, som for eksempel takstoler og ventilasjonsanlegg. Dette muliggjør nøyaktige tilpasninger til tekniske føringer som rør, elektro og ventilasjon. Vi kan også eksportere til CNC, og håndterer både bvn og btl-filer, med kompatibilitet for anlegg som Weinmann og Hundegger.

Fordeler med PreCut:

  • Tidsbesparelse: Reduserer byggetiden ved å eliminere behovet for kutting på stedet.
  • Kvalitetskontroll: Høyere nøyaktighet og konsistens gjennom fabrikk-kutting.
  • Redusert avfall: Minimerer materialavfall gjennom presis kutting.
  • Optimal materialeutnyttelse: Sikrer best mulig bruk av alle materialer.
  • Minimerer værpåvirkning: Reduserer risikoen for værrelaterte forsinkelser eller skader.
  • Skreddersydd: Materialer og veiledninger som er tilpasset hvert unike prosjekt.

Ved å velge PreCut sikrer du en løsning som garanterer presisjon, kvalitetskontroll og effektivitet fra start til slutt i byggeprosessen.