HARMONI VED KYSTEN

Ved Hamrevigen på Vestre Åmøy finner en disse boligene som speiler seg ut mot sjøen. Alle boligene nyter godt av den fantastiske utsikten samtidig som gode le- og solforhold har vært vesentlig i hele planleggingen.

TYPE: Fritidsbolig
STED: Ogna, Hå Kommune
KUNDE: Woodland AS
BRUTTO AREAL: ca. 90 m2 BRA bolig
PROSJEKTNUMMER: 20171004

Et viktig element i planleggingen var å skape en forståelse av området og dens kvaliteter, og videreføre dette inn i fritidsboligen. En tolkning av omgivelsenes hovedelementer, fjell, strand og vann, ble lagt til grunn for utformingen av fritidsboligen. I utviklingen av farger og material ble det tatt utgangspunkt fargeskalaen i naturen og tonene i omgivelsene.

Bildebeskrivelse

Bildebeskrivelse

Arkitekt: Hilde Nyseter

«Et viktig grep er at boligene tilpasser seg omgivelsene og at opplevelsen av stedet/boligene er rytmisk og harmonisk.»

Start typing and press Enter to search