PROSJEKT

TILTAK: Rekkehus
STED: Sandnes Kommune
KUNDE: Øster Hus AS
BRUTTOAREAL: BRA bolig ca. 1530M2
PROSJEKTNUMMER: 20150904

BOGAFJELL G3

Vi har latt oss inspirere av landskapet og terrengets linjer. Vi ønsker at boligene skal “vokse “ opp av bakken.
Boligene er delvis inni terrenget, og vokser opp av bakken. Leveggene er med på å forankre boligen i terrenget. Disse veggene tar tak i terrengets linjer, og gjør overgangen mellom natur og bolig mykere.

I begge delfeltene er husene tegnet med en sokkeletasje, og en første etasje. Sokkeletasjen er delvis inn i bakken. Førsteetasjen har direkte ut¬gang til hage. I alle boligene ligger store oppholdsrom i den øverste etasjen. Dette er gjort for å få sikre best mulig utsikt, og for å få gjennomlyste oppholdsrom.

Del

Start typing and press Enter to search